VERDİĞİMİZ SÖZÜ HER ZAMAN TUTARIZ

TECRÜBELİ SİYASETÇİ KARTAL YEREL SEÇİMLER İÇİN SAHAYA İNDİ

Siyaset Yayın: 01 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 01.06.2023 19:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
118 okunma
Takip EtGoogle News

Mersin'in önde gelen siyasetçilerinden Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, genel seçimlerin ardından iktidar ve muhalefetin yönünü yerel seçimlere döndürdüğü ifade ederek, Mersin’de de taşın altına elini koyarak göreve talip olduğunu çalışmalara şimdiden başladıklarını belirtti.

Genel seçimlerin ardından şimdiden gündem 9 ay sonra yapılacak olan yerel seçimler oldu. Mersin’in tecrübeli ve aktif siyasetçilerinden Kaptan Kartal’da şimdiden sahaya inerek çalışmalara başladı.

Yerel seçimler için kolları sıvayarak Toroslardan çalışmaya başladıklarını ifade eden Kartal, “Kolları sıvadık Toroslardan çalışmaya başladık ben zaten halkın arasındayım vatandaşlarımızla iç içeyim seçimden seçime meydanlara inen biri değilim. Partili partisiz herkesi ziyaret ediyorum sıkıntılarını dinliyor çözüm önerilerini alıyorum, açık ve net olarak söylüyorum.  Ben Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşıyım kardeşiyim seçim kazanmak için onun bunun adamı olmam milletimizin adamı olurum, bugüne kadar eli nasırlı kavruk yüzlü sözü dinlenmemiş, dikkate alınmamış başı her sıkıştığında gittiği kapılardan eli boş dönmüş gariplerle kimsesizlerle yürüdüm yine onlarla yürüyeceğim. “ dedi.

VERDİĞİMİZ SÖZÜ HER ZAMAN TUTARIZ

Seçim zamanı söz verip seçimi kazandıktan sonra unutan telefon numaralarını değiştiren siyasetçilere hiçbir zaman benzemediğini aktaran Kartal, “Ben koltuğa yapışmam her gün milletimizin arasında olur verdiğim sözleri tek tek yerine getiririm.  Belediyecilik makamda oturup vatandaşlarımızın her sıkıntısında mazeret üreten bahane anlatan bir kurum değildir onların sorunlarına çözüm üreten ve onlara konforlu bir yaşam sunabilmektir. Ben bu anlamda üzerime düşen görevi yapıyorum asa çarık geziyorum ve yeter artık her gelen gideni aratmasın diyorum.” dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.